Prijzen & Voorwaarden

De basisprijs voor het maken van een patroon is ongeacht de grootte € 17,50.
Hiervoor bewerken wij maximaal 2 aangeleverde foto’s tot een patroon.

De werkzaamheden die we dan uitvoeren zijn standaard de volgende:
– Kleurbewerking, voor een natuurlijk ogend resultaat
– Storende achtergronden verwijderen / vervangen
– Voorbeeld van het resultaat per e-mail toezenden
– Aanpassen n.a.v. jouw opmerkingen
– Levering patroon als PDF op e-mail

Eventuele meerkosten
Het is mogelijk om het patroon geprint via de post te ontvangen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het patroon. De basisprijs is € 2,95 en voor een patroon met meer dan 25 pagina’s komt er € 0,10 per A4 erbij.

Speciale wensen, zoals collages van meerdere foto’s, creatieve kleureffecten etc., worden aan de hand van jouw wensen vooraf bepaald.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het uiteindelijke gewicht van het pakket, en deze worden dan ook bepaald wanneer de grootte en de eventuele benodigde stof en garen bekend zijn. Verzending geschiedt op eigen risico. Normaal verzenden wij standaard per brievenbuspost via PostNL. Mocht je meer zekerheid willen hebben kunnen wij tegen een meerprijs er uiteraard pakketpost met tracking-code van maken.

Mocht je in de omgeving van Hengelo (Ov) wonen of in de buurt komen, dan is in overleg ophalen ook geen probleem.

Betaling
Bij een eerste bestelling vragen wij om betaling vooraf. Indien je vaker bestelt, betaal je na akkoord op het ontwerp. Na ontvangst van de betaling wordt het patroon op de afgesproken manier naar je toegezonden.

Nadat het patroon aan je verzonden is, archiveren wij het in ons systeem. Mocht er bij jou iets gebeuren met het patroon tijdens het borduren, kun je ten allen tijde contact met ons opnemen voor een nieuwe kopie van het patroon. Wij verwijderen geen enkel patroon uit ons archiefsysteem.

Auteursrechten
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schending van auteursrechten. Bij het maken van een patroon van aangeleverde foto’s gaan wij er van uit dat je de rechtmatige eigenaar bent van dit materiaal. Mochten er reacties komen dat de auteursrechten zijn geschonden, verwijzen wij de rechthebbende door naar de afnemer van het patroon.

Heb je nog vragen?


Bel ons

Live chat

Mail ons

of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Ook je eigen unieke Custom Diamond Painting van Foto?

patronen gemaakt

jaar ervaring