Aanleveren en Werkwijze

Aanleveren

Voor een optimaal resultaat van je patroon is het aan te raden rekening te houden met de volgende punten:

  • Digitale foto zo groot mogelijk versturen. Jouw e-mail programma kan vragen om de foto te verkleinen voor een snellere verzending per e-mail. Doe dit niet, hoe groter het bestand is des te mooier/scherper zal je patroon worden.
  • Foto’s liefst aanleveren als los fotobestand, dus niet in Word of andere programma’s plaatsen en dan versturen.
  • Echte foto’s op fotopapier kunnen wij voor je inscannen. Neem in dat geval contact met ons op voor de verdere behandeling.

Werkwijze

Als we je materiaal ontvangen hebben en het aangeleverde beeldmateriaal voldoet aan de eisen gaan wij een patroonontwerp maken. Dit is een klein voorbeeld van het te behalen eindresultaat en deze ontvang je per e-mail. Het voorbeeldje is slechts een indicatie voor compositie en kleurgebruik. De werkelijke kleuren zullen waarschijnlijk afwijken van het resultaat op jouw beeldscherm*.

Echter is het wel zo, als wij een begin maken met een patroon dient deze ook afgenomen te worden. Het kost namelijk te veel tijd om een patroon goed om te zetten. We gaan er altijd van uit dat wij tot een gewenst eindresultaat komen.

Nadat je het voorbeeldje goedgekeurd hebt, zullen we het patroon verder uitwerken tot een telpatroon. Als jouw betaling binnen is zullen we het patroon via email of, indien gewenst, per post aan je toezenden.

* Beeldschermen zijn standaard namelijk niet in staat om de werkelijke kleuren goed weer te geven. Hoe mooi een foto er op jouw scherm ook uitziet, het resultaat na printen is altijd anders. Zo is het ook met borduren. Als je een goed gekalibreerd (gemeten kleurweergave) scherm hebt, zal de kleur aardig goed overeenkomen met het eindresultaat. Echter is het in de meeste gevallen zo dat de kleuren op het scherm af zullen wijken van het eindresultaat. Hier kunnen wij niets aan doen, maar wij zorgen met onze gekalibreerde apparatuur voor een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat.

Heb je nog vragen?


Bel ons

Live chat

Mail ons

of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Ook je eigen unieke Custom Diamond Painting van Foto?

patronen gemaakt

jaar ervaring