Custom Diamond Painting van foto

Je favoriete herinnering als kunstwerk? Dat kan. Laat een foto van jouw familie, (klein)kind, huwelijk, huisdier of ander speciaal moment omzetten in een Custom Diamond Painting van je eigen foto(‘s).

Custom Diamond Painting

Met een Custom Diamond Painting creëer je een uniek stukje handwerk door het plakken van kleine glimmende steentjes. De diamond painting patronen worden door ons dusdanig gemaakt dat het eindresultaat net een foto is. Vrijwel elke foto of afbeelding is om te zetten in een custom diamond painting.

Heb je een mooie foto of een leuke afbeelding die je graag wilt diamond painten?
Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken voor jou een duidelijk patroon geheel naar wens.

Vanwege onze grafische achtergrond zijn wij in staat om jouw foto’s dusdanig te bewerken, zodat het eindresultaat natuurlijke en heldere kleuren bevat. Heb je liever een andere achtergrond, ook dat is geen probleem. Deze bewerking(en) voeren wij standaard zonder meerkosten uit.

Heb je nog vragen?


Bel ons

Live chat

Mail ons

of vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen?

Ook je eigen unieke Custom Diamond Painting van Foto?

patronen gemaakt

jaar ervaring

Specifieke wensen voor jouw Custom Diamond Painting van Foto?

Om het geheel helemaal compleet te maken kun je ons jouw wensen doorgeven en wij maken er een mooi geheel van. Denk hierbij aan de mogelijkheid om meerdere foto’s samen te voegen in een diamond painting, de kleuren of de achtergrond veranderen of een andere creatieve uitspatting. Laat ons jouw wensen weten en we geven je vooraf aan of hier geringe meerkosten tegenover staan.

Bekijk de diverse voorbeelden van de door ons gemaakte patronen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

De vooraf afgesproken prijs staat vast en wij zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wij krijgen vaak de begrijpelijke vraag: mag ik een layout?

Bij de meeste leveranciers (zoals aliexpress, lekker voordelig) doen ze dat voor niets, maar wat doen ze voor die €0,00?

  • Jij stuurt een foto in, zij bepalen de maat en sturen een voorbeeld van het patroon van de painting.
  • Als je dit goed vindt krijg je het paintingpakket van de leverancier van je keuze compleet terug.

Wij kunnen datzelfde natuurlijk ook voor niets doen, zoveel werk is dat ook weer niet. Maar wij willen alleen de hoogste kwaliteit leveren, omdat een klant in onze ogen het beste van het beste verdient.
Als je dat niet belangrijk vindt om wat voor reden dan ook, is dat prima natuurlijk. Maar wij willen graag een stapje verder gaan, zodat je straks na al dat werk niet teleurgesteld bent vanwege het tegenvallende eindresultaat.

Wat doen wij dan extra:

  • We beoordelen de foto op kleur, contrast, detail en werken dat bij
  • Storende of saaie achtergronden worden vervangen en/of bijgewerkt naar jouw keuze
  • Kleuren worden op elkaar afgestemd
  • De contrasten in de foto worden geoptimaliseerd voor diamond painting (om zo lelijke vlekken en grote platte vlakken te voorkomen)
  • In overleg met de klant wordt de maat bepaald, waarbij wij deskundig advies geven.

Deze extra’s komen vanuit een goede grafische kennis, bovendien met jarenlange ervaring in het omzetten van foto’s in de prachtigste borduurpatronen.

Dit alles kost natuurlijk veel meer tijd, vandaar dat wij daar iets voor moeten rekenen.

Als je akkoord geeft op de bewerking, maken we het patroon klaar en ook daar kijken we nogmaals naar de kleuren en contrasten om zo het beste resultaat te genereren, zodat je ook echt een stukje werk aan de muur krijgt waar je met plezier aan hebt gewerkt en waar je nog jaren van kunt genieten.

Klant tevreden, wij tevreden. Eigenlijk heel simpel dus.

Wil je toch bij een andere leverancier bestellen vanwege de prijs, maar wel profiteren van onze grafische kennis?

Daar doen we echt niet moeilijk over, voor slechts €9,95 bewerken wij jouw foto zodat deze perfect geschikt is om omgezet te worden in een bruikbaar patroon.
Dan kun je toch op een mooi eindresultaat rekenen.

We kunnen dan alleen niet zelf de laatste hand leggen aan de optimale omzetting van de kleuren naar de diamond painting en kunnen daar dan ook niet de verantwoording voor dragen.

r

Productie in Nederland

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom produceren wij de Custom Diamond Paintings geheel in eigen beheer. Zowel het ontwerp als de productie van het canvas doen we zelf. Wij zijn niet afhankelijk van buitenlandse leveranciers. Hierdoor kunnen we garanderen dat een Diamond Painting van onze hand altijd voor de WAUW-factor zorgt.

Recente Custom Diamond Paintings van Foto