Online Betalen

Bestellingen die geplaatst worden in de webshop van Borduurshop Hengelo, kunnen met iDeal, CreditCard, Bancontact/Mister Cash of via PayPal betaald worden.

iDeal.
Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van jouw rekening afgeschreven. Wij ontvangen van jouw bank het bericht dat de bestelling is betaald. Met iDeal kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Creditcard
Je kunt eenvoudig en veilig betalen met jouw creditcard. Wij werken met de payment provider Qantani/Mollie. Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden de transactiegegevens versleuteld en worden je gegevens veilig over het internet verstuurd. Kijk bij het betalen naar de `https://` in de adresbalk van je browser – de `s` staat voor `secure` (=veilig).

PayPal
PayPal is een betalingssysteem waarmee je veilig, eenvoudig en snel kan betalen. Uw bank- of creditcardgegevens worden alleen door PayPal opgeslagen. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig bij iedere transactie opnieuw de gegevens over het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Daarnaast maakt dit systeem betalen extra eenvoudig: met PayPal betaal je slechts met twee klikken omdat de kaartgegevens gekoppeld zijn aan uw PayPal-account en u deze gegevens dus niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden. Vermeld bij het overschrijven het bestelnummer. Gebruik voor het overmaken het volgende gegevens:
IBAN: NL64ABNA0441086926

Na ontvangst van uw betaling zullen wij z.s.m. uw bestelling leveren. Wanneer wij de bestelling verstuurd hebben ontvang je een van ons de factuur voor jouw administratie.

patronen gemaakt

jaar ervaring